• Τηλεφωνικές παραγγελίες : 2310 775 150
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευτέρα - Σάββατο 8:00 - 21:00

wishlist

wishlist

Sonik Warranty

Σας warranty-cardευχαριστούμε για την αγορά του νέου σας καλαμιού SONIK, το οποίο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία και υλικά για να προσφέρουν ανώτερες επιδόσεις και αξία για τα χρήματα σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει πολλά χρόνια απόλαυσης και ικανοποίησης.

Όλα τα καλάμια SONIK καλύπτονται από εγγύηση κατασκευαστή * ενάντια στα ελατωματικά υλικά και την εργασία. Επιπλέον, παρέχουμε την δυνατότητα για εφόρου ζωής κάλυψη από κάποια τυχαία θραύση ή ζημιά χάρη στην Υπηρεσία Sonik RAPIDEX υπηρεσία αντικατάστασης.

Αν δεν έχετε ήδη καταχωρίσει το προϊόν σας κατά την αγορά, παρακαλούμε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά ή να συμπληρώσετε και να αποστείλετε την κάρτα εγγύησης που επισυνάπτεται σε μας μαζί με αντίγραφο της απόδειξης αγοράς ταχυδρομικώς ή με φαξ εντός τριάντα ημερών από την αγορά. Παράλειψη εγγραφής θα ακυρώσει την εγγύησή σας, αλλά δεν θα επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας. Παρακαλούμε να διατηρήτε ένα αντίγραφο όλων των εγγράφων που στέλνετε για το αρχείο σας.

Όταν η ζημία οφείλεται σε ελάττωμα στην κατασκευή, Η Sonik Sports Limited , κατά την κρίση τους, είτε θα επισκευάσουν ή θα αντικαταστήσουν το προϊόν χωρίς χρέωση (με χρέωση ανάλογα με το χειρισμό μπορεί να ισχύει). Διατηρούμε το δικαίωμα να προσφέρουμε την πλησιέστερη εναλλακτική λύση από την τρέχουσα σειρά μας σε περιπτώσεις όπου το προϊόν έχει αντικατασταθεί από νεότερο μοντέλο και τα ανταλλακτικά δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Για όλες τις αποστολές επιστροφής εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, ο αρχικός ιδιοκτήτης μπορεί να είναι υπεύθυνος και να χρεωθεί για την κάλυψη των εξόδων επιστροφής, την ασφάλιση και την επεξεργασία. Διεθνείς πελάτες θα χρεώνονται με τα πραγματικά έξοδα αποστολής και ασφάλισης, και θα είναι υπεύθυνοι για όλα τα σχετικά έξοδα και επιβαρύνσεις τυχόν εκτελωνισμού.Η Sonik Sports Limited διατηρεί το δικαίωμα να μετατρέψει τα έξοδα επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή προειδοποίηση.

Παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε την πρωτότυπη απόδειξη σας εάν το προϊόν αγοράστηκε από έναν αντιπρόσωπο SONIK και συμπεριλάβετε την κάρτα εγγύησης με τον κωδικό προίόντος που βρίσκετε σε όλες τις κάρτες εσωτερικά ή εξωτερικά της συσκευασίας. (Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί ηλεκτρονικά δεν είναι απαραίτητη η αποστολή των εγγράφων)

Διεύθυνση παράδοσης εγγύησης:
Sonik Sports Limited
Warranty Service
Riverside Business Park
Coniston Court
Blyth, Northumberland
NE24 4RP
United Kingdom

Customer Service Department
Telephone: 0845-307-6262
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε καμία περίπτωση η Sonik Sports Limited δεν ευθύνεται για έμμεση απώλεια ή / και απώλειας κερδών που οφείλεται στην παραβίαση αυτής της εγγύησης ή άλλων εγγυήσεων που υποδηλώνονται από το νόμο. Αυτό είναι πέρα ​​από τα νομικά νόμιμα δικαιώματά σας με τους νόμους της Αγγλίας.

*Η Εγγύηση SONIK αποκλείει φυσιολογικές φθορές. Fly και Carp καλάμια καλύπτονται από εγγύηση κατασκευαστή με πέντε έτη, Spin, Surf, και Boat καλύπτονται από την εγγύηση κατασκευαστή ενός έτους. Τυχαία ζημιά καλαμιού καλύπτεται από  RAPIDEX Lifetime Rod Replacement Service.


Ακολουθήστε μας

Μείνε ενημερωμένος απλά κάνοντας like στα social media.

facebook logoTwitter logo

 

 

Bank banner

Επικοινωνία

  • Αντώνη Τρίτση 26 Εύοσμος, ΤΚ 56226, Θεσσαλονίκη

  • Τηλ: 2310775150

  • FAX: 2310775150

  • info@aprilis.gr

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus ltd

Please publish modules in offcanvas position.